Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in FieldCollectionItemEntity->fetchHostDetails() (line 603 of /home/depline/public_html/sites/all/modules/field_collection/field_collection.entity.inc).

TRENDY EETBRON waar lunchen ontspannend en inspirerend tegelijk wordt.

Niet enkel voor zwemmers, maar ook voor omliggende bedrijven, studenten, families met kinderen, fietsers, wandelaars, iedereen is welkom! De naam ‘De Pline’ verwijst naar de bronnen die op het domein Plinius ontspringen en naar de fontaine De Pline, zoals het recreatiedomein in de volksmond bekend staat.

 

De eetruimte binnen telt 100 zitplaatsen. Er zijn twee grote buitenterrassen voorzien: één aan het zwembad met 78 zitplaatsen en één aan het park met 98 plaatsen.
Terrassen en cafetaria liggen op de eerste verdieping en bieden een prachtig uitzicht op het landschap.

 

‘WIT GROEN EN BLAUW’

We tonen respect voor de geschiedenis van het domein.  De overheersende kleur is wit, het groen verwijst naar de natuur en het blauw naar het water.
 

De klemtoon ligt op verse producten met lokale toetsen in zelfbediening. Naast een vaste soepbar zullen de aangeboden gerechten wisselen naargelang het seizoen.. Wij zijn goed bereikbaar en volledig uitgerust voor andersvaliden en ouderen (met lift en aangepaste toiletten). Voor de zwemmers wordt er een kioskverkoop voorzien vlakbij de keuken.

 

Na het sluitingsuur van het zwembad is het mogelijk om privé-feesten, bedrijfsfeesten of afterworkparty’s te organiseren.

©2021 Pline